Home » Wij zijn wij? » Teams B-YOUnity

De Teams van B-YOUnity!

Team Opbouw

Binnen B-YOUnity zijn verschillende Teams actief. De eerste is Team Opbouw. Want zonder opbouw, geen gezellige zaal voor een Spelletjesavond of waar we kunnen chillen! Dit team zorgt er dus voor dat alle stoelen en tafels klaar staan en maken o.a. de Pooltafel gereed voor gebruik. Kortom; alles wat we nodig hebben voor een geslaagde avond!

Team Welkom

B-YOUnity houd van mensen. Ieder uniek met zijn of haar eigen karakter en talenten. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Daar zorgt Team Welkom voor! Zij zorgen voor een hartelijke begroeting bij binnenkomst, maken nieuwe mensen wegwijs en stellen ze op hun gemak. Zo hopen we dat mensen het gevoel hebben ontvangen te zijn in een warm bad!

Team Activiteiten

Het Activiteiten Team denk na over leuke en nieuwe activiteiten, zodat we regelmatig leuke uitjes kunnen hebben. Ook denkt dit team na over hoe we de bestaande activiteiten nóg leuker kunnen maken! Daarnaast zorgen zij ook voor de organisatorische kant van de activiteiten. Kortom; zij zorgen voor ons plezier!

Team Marketing     &     Design     &         Website

Het Team Marketing, Design & Website is het brein achter het Logo van B-YOUnity, de flyers, posters en nog veel meer. Die Flyers worden weer rondgebracht en posters worden verspreid. Ook worden er dingen aangepast op de Website en worden er verbeteringen aangebracht waar nodig. Zo bouwen we met elkaar aan een mooie en veilige omgeving voor de LHBT+ Community!